Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Projeler Daire Başkanı Dr. Ümran Başar ve Gençlik ve Spor Uzmanları Alptekin Avşar, İbrahim Emre Arıcan ve Taha Bolanyığ'ın katılımıyla, Türkiye Ulusal Ajans Başkanı Sayın İlker Astarcı'ya ziyarette bulunulmuştur. 

Gerçekleştirilen bu verimli ziyarette, Bakanlığımızın projeleri ve faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgiler paylaşılmıştır. Sayın İlker Astarcı ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, projelerimiz ve uluslararası işbirlikleri detaylı bir şekilde ele alınmıştır. Ayrıca, Bakanlığımızın Ulusal Ajans tarafından desteklenen projelerde elde ettiği başarılar ve gençlik ile spor alanındaki projelere sağlanan destekler üzerinde durulmuştur. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın uluslararası düzeydeki faaliyetlerini tanıtmak ve Ulusal Ajansın destek ile işbirliği olanakları hakkında daha fazla bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, gelecekte gerçekleştirilebilecek potansiyel projeler ve işbirlikleri konusunda ortak bir vizyon oluşturmak için karşılıklı beklenti ve öneriler değerlendirilmiştir."