Avrupa Komisyonu Eğitim, Görsel – İşitsel ve Kültür Yürütme Ajansı (EACEA) tarafından Erasmus+ programı kapsamında “KA3 Politika Reformu için Destek: “Avrupa Gençleri Birlikte” konulu bir teklif çağrısı yayınlanmıştır.

Çağrının amacı, gençlerin Avrupa sivil yaşamına katılımının yanı sıra sınır ötesi değişim ve hareketlilik faaliyetlerini desteklemektir. 

" Avrupa Gençleri Birlikte" , beş farklı uygun Erasmus + program ülkesinden en az beş gençlik kuruluşunun AB ile ilgili düşüncelerini paylaşmak, gençlerin sivil yaşama katılımı daha fazla teşvik etmek ve Avrupa vatandaşlığı duygusunu güçlendirmeye yönelik girişimlere destek verecektir. 

“Avrupa Gençleri Birlikte” projeleri, Erasmus+ ülkelerindeki gençler ile yakın işbirliğinde yürütülecek, bölgesel ortaklıkları teşvik eden iletişim ağları kurmayı genel hedef olarak belirlemiştir. Bu ağlar fiziksel veya çevrimiçi olarak düzenlenebilecek hareketlilik faaliyetlerini (gençlik liderleri için eğitim vb.), ortak projeleri ve değişimleri kapsayacaktır.
 
Son başvuru tarihi:  28 Temmuz 2020 -  Brüksel saati ile 17: 00

Detaylar için: 
https://eacea.ec.europa.eu/sites/eacea-site/files/ applicant_guidelines_eacea-10-2020_call_for_proposals. pdf