2019 Gönüllülük Yılı çerçevesinde Bakanlığımız ve İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) işbirliği ile Türkiye Fotoğraf Sanatları Federasyonu (TFSF) katkılarıyla 23 Eylül-29 Aralık 2019 tarihleri arasında ödüllü “Gönüllülük” Temalı Uluslararası Fotoğraf Yarışması başlamıştır.

Yarışmanın amacı tüm dünyada genç gönüllüğün önemini vurgulamak, gençlerin gönüllülük çalışmalarında daha etkin rol almalarını sağlamak ve bu kapsamda uluslararası bir bilinç oluşturmaktır. Ayrıca evrensel değerleri uluslararası toplum düzeyinde ve özellikle genç bireyler ekseninde ele alıp gönüllülüğün sınırsız dünyasında var olan güzel ve başarılı örnekleri gençlerin dinamizmi ve heyecanıyla çoğaltmak, bu heyecanı paylaşmanın değeriyle bütünleştirmek hedeflenmektedir.

Uluslararası 18-35 yaş arası genç fotoğrafçıların katılımına açık yarışmayla ilgili detaylı bilgi ve başvuru için https://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay.asp?s=433 ve https://photocontest.icyf-dc.org/tr/anasayfa/ internet adreslerini ziyaret edebilirsiniz.